De Specialist in verpakken
Wij hebben de oplossingen

Verpakken anno 2024

Als Loonverpakker / Co-packer is van der Waal van vele markten thuis. Echter onze expertise en machinepark is ingericht op het verpakken van voedingsmiddelen. 
Onder “productgroepen” treft u de producten welke wij in zakjes kunnen afvullen. 

Wij worden door voedingsmiddelenproducenten, handelsbedrijven of A-merken ingezet om tijdelijk of permanent producten te verpakken. U kunt denken aan (Supermarkt) acties, een tijdelijke (seizoen) piek, de opstart van een product of als “de eigen verpakkingsafdeling” nog niet klaar is. Maar steeds vaker kiest een bedrijf om strategische redenen om met ons samen te werken.

Met name omdat wij kostenefficiënt werken, over een grote dag / week capaciteit beschikken en ervaring hebben met vele productgroepen.

Van peulvruchten tot
Loonverpakker

Zaken als; hoe laat het product zich verwerken, wat is de kwetsbaarheid van het product, welke folie / laminaat is meest geschikt en hoe is de winkelpresentatie.
Dit laatste is belangrijk i.v.m. de keuze voor bedrukte folie of etiket(ten), moet het zakje kunnen staan, hangen of is hersluitbaarheid gewenst. Kortom, hoe helpt de verpakking het product te onderscheiden en te verkopen!

Op specifieke klantverzoeken denken wij mee bij alternatieve verpakkingsvormen of investeert van der Waal samen met u in productie middelen.

Hebben wij uw te verpakken product beoordeeld en uw wensen samen besproken dan doen wij u met plezier een offerte toekomen. U kunt ons hier om info vragen

Wat zijn onze mogelijkheden

Om u als relatie zo compleet als mogelijk te kunnen voorzien en daarmee te ontzorgen, treft u onderstaand een opsomming van de diverse meest voorkomende verpakkings mogelijkheden. Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp of verpakkingsvorm? Klik dan op de pijltjes voor meer info.

Dit is een eenvoudige verpakking die liggend gepresenteerd wordt.

Dit is een verpakking die zelfstandig kan staan voor een mooiere presentatie.

Dit is een verpakking die zelfstandig kan staan met aan alle 4 de hoeken een seal, zodat deze verpakking nog mooier en beter blijft staan. Deze verpakking geeft een exclusieve uitstraling aan uw product.

Dit is een verpakking die zelfstandig kan staan met een ovale bodem en een rechte bovenseal deze verpakking kan ook worden voorzien van een zipsluiting zodat de verpakking hersluitbaar is en we kunnen er een Euroloch in stansen zodat de verpakking ook opgehangen kan worden.

Voor de horeca kunnen we emmers afvullen met een topseal en een deksel. We kunnen zowel rond als vierkant, ook kunnen we in bulkdozen verpakken.

Doseren / wegen d.m.v. multiheadweger, lineaireweger, volumedoseerder en een schroefdosering (Worm).
Multiheadweger is een meerkops weger waardoor je nauwkeurige gewichten krijgt en een hogere verpakkingssnelheid. 
Lineaireweger is een horizontale weger met 1 weegkop. 
Volumedoseerder; dit woord zegt het eigenlijk al, dit gaat om volume alleen toepasbaar bij rollend product. 
Schroefdosering is alleen bestemd voor poederachtige producten. 

Wij kunnen producten ook mengen, denk dan aan een Japanse mix, studentenhaver, muesli etc.

We kunnen alle verpakkingen voorzien van stikstof voor een langere houdbaarheidsdatum.

Wij kunnen zowel blanco als bedrukte folie verwerken.

Alle verpakkingen kunnen wij voorzien van één of meerdere etiketten.

Wij kunnen verschillende teksten op de verpakking aanbrengen bijv. Tenminste Houdbaar Tot (THT) en lot nr. t.b.v. traceerbaarheid maar ook complete ingrediënten declaratie en voedingswaarde.

De omverpakking kan bestaan uit Amerikaanse vouwdoos, display, cbl kratten etc.

Etiketten printen met variabele data t.b.v. zakje maar ook voor de omdoos. Ook kunnen wij etiketten zelf printen met 1 kleur.

Graag korte omschrijving / uitleg, 1 tot 3 zinnen is genoeg.

Vraag naar onze mogelijkheden, klik hier.